Vertaalbureau “Russische vertaling” ->> Professionele vertalers Armeens
Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Kostenevaluatie van vertaling
Openingsuren ons bureau

Man–Vrij: 10.00-19.00
Zat: 10.00-15.00
Zon: Gesloten

E–mail voor bestellingen:
info@1russian.com

alefcom

ICQ#464205868
add to contacts
send a message


Vertaling van Armeens / vertaling naar Armeens

Het vertaalbureau “Russische vertaling" biedt u de diensten van de professionele vertalers Armeens. Onze specialisaties zijn: olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, meetapparatuur, software, medische teksten, business, financiën, ecologie, reclame, juridische documentatie, management en marketing, technische documentatie van hoog niveau enz.

In ons vertaalbureau worden vertalingen van en naar  het Armeens door de professionele vertalers Armeens gedaan.

We leveren vertalingen naar en vanuit het Armeens zowel aan (staats-) organisaties als aan particuleren. We leveren alle soorten tolk-en vertaaldiensten in het Armeens, inclusief simultaan tolken.

Vertalingen van verschillende soorten documenten naar en vanuit het Armeens, o.a. technische, juridische en medische documenten, documenten die met kunst te maken hebben enz., maar ook vertalingen van software en computerspellen. 

Tolken Armeens (businessmeetings, besprekingen, telefonische gesprekken, audio- en videoopnames in het Armeens) wordt afhankelijk van de wens van de klant óf door de Russische tolken Armeens, óf door de native-speaker gedaan. We garanderen u de snelle komst van onze tolken Armeens naar een locatie binnen en buiten Wit-Rusland.

De beëdiging naar en vanuit het Armeens. We vertalen en beëdigen alle soorten commerciële en privé documenten die volgens de wetgeving beëdigd moeten worden.

We garanderen u dat uw informatie strikt vertrouwelijk blijft; elke tolk/vertaler Armeens tekent de overeenkomst inzake geheimhouding.

Tolken vertalers Armeens die bij ons vertaalbureau ingeschreven staan zijn  specialisten met diploma’s van toonaangevende Russische en Wit-Russische universiteiten (ook militaire tolken/vertalers), maar ook native speakers Armeens die zich als specialisten van hoog niveau en als betrouwbare businesspartners hebben bewezen.

Vertaling van het Armeens naar het Russische. Behalve Engels-Armeense en Armeens-Engels vertalingen kunt u een vertaling van het Armeens naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees en de andere Europese, Asiatische en GOS-talen bestellen. 

Minimale grootte van de te vertalen tekst naar en van het Armeens: 300 woorden.

Korte informatie over het Armeens

Armeens (Հայերէն, Hayerēn) is de taal die in Armenië door de overgrote meerderheid van de bevolking als moedertaal geproken wordt. De taal wordt door ongeveer 7 miljoen mensen gesproken, niet alleen in Armenië, maar ook in Nagorno-Karabach en de Armeense Diaspora, zoals Frankrijk en de Verenigde Staten.

Het Armeens heeft een eigen alfabet, ontwikkeld door St. Mesrop Mashtots. Het vormt een zelfstandige tak van de Indo-Europese taalfamilie en is de enige nog levende van drie verwante talen uit de oudheid. De andere twee, het Thracisch en het Frygisch, zijn verdwenen onder de druk van het Grieks of het Latijn.

Varianten van het Armeens:

Oud-Armeens of Klassiek Armeens
Nieuw-Armeens
Oost-Armeens
West-Armeens

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf