Vertaalbureau “Russische vertaling” ->> Professionele vertalers Kroatisch
Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Informatie

Tel.: + 7 (918) 263-00-13

Email: info@1russian.com

alefcom

Openingsuren ons bureau

Man–Vrij: 10.00-19.00
Zat: 10.00-15.00
Zon: Gesloten


Vertaling van Kroatisch / vertaling naar Kroatisch

Het vertaalbureau “Russische vertaling" biedt u de diensten van de professionele vertalers Kroatisch. Onze specialisaties zijn: olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, meetapparatuur, software, medische teksten, business, financiën, ecologie, reclame, juridische documentatie, management en marketing, technische documentatie van hoog niveau enz.

In ons vertaalbureau worden vertalingen van en naar  het Kroatisch door de professionele vertalers Kroatisch gedaan.

We leveren vertalingen naar en vanuit het Kroatisch zowel aan (staats-) organisaties als aan particuleren. We leveren alle soorten tolk-en vertaaldiensten in het Kroatisch, inclusief simultaan tolken.

Vertalingen van verschillende soorten documenten naar en vanuit het Kroatisch, o.a. technische, juridische en medische documenten, documenten die met kunst te maken hebben enz., maar ook vertalingen van software en computerspellen. 

Tolken Kroatisch (businessmeetings, besprekingen, telefonische gesprekken, audio- en videoopnames in het Kroatisch) wordt afhankelijk van de wens van de klant óf door de Russische tolken Kroatisch, óf door de native-speaker gedaan. We garanderen u de snelle komst van onze tolken Kroatisch naar een locatie binnen en buiten Wit-Rusland.

De beëdiging naar en vanuit het Kroatisch. We vertalen en beëdigen alle soorten commerciële en privé documenten die volgens de wetgeving beëdigd moeten worden.

We garanderen u dat uw informatie strikt vertrouwelijk blijft; elke tolk/vertaler Kroatisch tekent de overeenkomst inzake geheimhouding.

Tolken vertalers Kroatisch die bij ons vertaalbureau ingeschreven staan zijn  specialisten met diploma’s van toonaangevende Russische en Kroatische universiteiten (ook militaire tolken/vertalers), maar ook native speakers Kroatisch die zich als specialisten van hoog niveau en als betrouwbare businesspartners hebben bewezen.

Vertaling van het Kroatisch naar het Russische. Behalve Engels-Kroatische en Kroatisch-Engels vertalingen kunt u een vertaling van het Kroatisch naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees en de andere Europese, Asiatische en GOS-talen bestellen. 

Minimale grootte van de te vertalen tekst naar en van het Kroatisch: 300 woorden.

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf