Vertaalbureau “Russische vertaling” ->> Professionele vertalers Hebreeuws
Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Kostenevaluatie van vertaling
Openingsuren ons bureau

Man–Vrij: 10.00-19.00
Zat: 10.00-15.00
Zon: Gesloten

E–mail voor bestellingen:
info@1russian.com

alefcom

ICQ#464205868
add to contacts
send a message


Vertaling van Hebreeuws / vertaling naar Hebreeuws

Het vertaalbureau “Russische vertaling" biedt u de diensten van de professionele vertalers Hebreeuws. Onze specialisaties zijn: olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, meetapparatuur, software, medische teksten, business, financiën, ecologie, reclame, juridische documentatie, management en marketing, technische documentatie van hoog niveau enz.

In ons vertaalbureau worden vertalingen van en naar  het Hebreeuws door de professionele vertalers Hebreeuws gedaan.

We leveren vertalingen naar en vanuit het Hebreeuws zowel aan (staats-) organisaties als aan particuleren. We leveren alle soorten tolk-en vertaaldiensten in het Hebreeuws, inclusief simultaan tolken.

Vertalingen van verschillende soorten documenten naar en vanuit het Hebreeuws, o.a. technische, juridische en medische documenten, documenten die met kunst te maken hebben enz., maar ook vertalingen van software en computerspellen. 

Tolken Hebreeuws (businessmeetings, besprekingen, telefonische gesprekken, audio- en videoopnames in het Hebreeuws) wordt afhankelijk van de wens van de klant óf door de Russische tolken Hebreeuws, óf door de native-speaker gedaan. We garanderen u de snelle komst van onze tolken Hebreeuws naar een locatie binnen en buiten Wit-Rusland.

De beëdiging naar en vanuit het Hebreeuws. We vertalen en beëdigen alle soorten commerciële en privé documenten die volgens de wetgeving beëdigd moeten worden.

We garanderen u dat uw informatie strikt vertrouwelijk blijft; elke tolk/vertaler Hebreeuws tekent de overeenkomst inzake geheimhouding.

Tolken vertalers Hebreeuws die bij ons vertaalbureau ingeschreven staan zijn  specialisten met diploma’s van toonaangevende Russische en Hebreeuwse universiteiten (ook militaire tolken/vertalers), maar ook native speakers Hebreeuws die zich als specialisten van hoog niveau en als betrouwbare businesspartners hebben bewezen.

Vertaling van het Hebreeuws naar het Russische. Behalve Engels-Hebreeuwse en Hebreeuws-Engels vertalingen kunt u een vertaling van het Hebreeuws naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees en de andere Europese, Asiatische en GOS-talen bestellen. 

Minimale grootte van de te vertalen tekst naar en van het Hebreeuws: 300 woorden.

Korte informatie over het Hebreeuws

Klassiek Hebreeuws, ook bekend als Lasjon HaKodesj ('de heilige taal'), is de taal van het jodendom. Er bestaan verschillende varianten, zoals het Hebreeuws van de Tora, dat van de Misjna, en dat van de rabbijnse literatuur daarna. De verschillen tussen deze soorten liggen in de kleine details van de spelling.
Modern Hebreeuws, ook bekend als Ivriet, is de officiële landstaal van de moderne staat Israël. Het verschil tussen modern Hebreeuws en klassiek Hebreeuws is niet zo groot, maar toch noemenswaardig, en zit vooral in de vele gevallen waarin het modern Hebreeuws grammaticaal afwijkt van klassiek Hebreeuws.

Invloed op het Nederlands
Op diverse manieren heeft het Hebreeuwse invloed uitgeoefend op de Nederlandse woordenschat. Een deel van de woorden is via het Jiddisch gekomen; hiervan worden veel woorden niet in Vlaanderen gebruikt. Een ander deel is rechtstreeks aan het Hebreeuws ontleend, voornamelijk onder invloed van het jodendom. Verder is een groot deel via talen als het Grieks en Latijn aan het Hebreeuws ontleend.

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf