Vertaalbureau “Russische vertaling” ->> Professionele vertalers Macedonisch
Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Kostenevaluatie van vertaling
Openingsuren ons bureau

Man–Vrij: 10.00-19.00
Zat: 10.00-15.00
Zon: Gesloten

E–mail voor bestellingen:
info@1russian.com

alefcom

ICQ#464205868
add to contacts
send a message


Vertaling van Macedonisch / vertaling naar Macedonisch

Het vertaalbureau “Russische vertaling" biedt u de diensten van de professionele vertalers Macedonisch. Onze specialisaties zijn: olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, meetapparatuur, software, medische teksten, business, financiën, ecologie, reclame, juridische documentatie, management en marketing, technische documentatie van hoog niveau enz.

In ons vertaalbureau worden vertalingen van en naar  het Macedonisch door de professionele vertalers Macedonisch gedaan.

We leveren vertalingen naar en vanuit het Macedonisch zowel aan (staats-) organisaties als aan particuleren. We leveren alle soorten tolk-en vertaaldiensten in het Macedonisch, inclusief simultaan tolken.

Vertalingen van verschillende soorten documenten naar en vanuit het Macedonisch, o.a. technische, juridische en medische documenten, documenten die met kunst te maken hebben enz., maar ook vertalingen van software en computerspellen. 

Tolken Macedonisch (businessmeetings, besprekingen, telefonische gesprekken, audio- en videoopnames in het Macedonisch) wordt afhankelijk van de wens van de klant óf door de Russische tolken Macedonisch, óf door de native-speaker gedaan. We garanderen u de snelle komst van onze tolken Macedonisch naar een locatie binnen en buiten Wit-Rusland.

De beëdiging naar en vanuit het Macedonisch. We vertalen en beëdigen alle soorten commerciële en privé documenten die volgens de wetgeving beëdigd moeten worden.

We garanderen u dat uw informatie strikt vertrouwelijk blijft; elke tolk/vertaler Macedonisch tekent de overeenkomst inzake geheimhouding.

Tolken vertalers Macedonisch die bij ons vertaalbureau ingeschreven staan zijn  specialisten met diploma’s van toonaangevende Russische en Macedonische universiteiten (ook militaire tolken/vertalers), maar ook native speakers Macedonisch die zich als specialisten van hoog niveau en als betrouwbare businesspartners hebben bewezen.

Vertaling van het Macedonisch naar het Russische. Behalve Engels-Macedonische en Macedonisch-Engels vertalingen kunt u een vertaling van het Macedonisch naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees en de andere Europese, Asiatische en GOS-talen bestellen. 

Minimale grootte van de te vertalen tekst naar en van het Macedonisch: 300 woorden.

Korte informatie over het Macedonisch

Macedonisch is een Zuid-Slavische taal, behorend tot de Indo-Europese taalfamilie. Het wordt gesproken door ongeveer twee miljoen mensen Macedonië, Griekenland en Albanië, alsmede in landen met Macedonisch sprekende emigranten, zoals Servië.

Het Macedonisch is nauw verwant aan het Bulgaars en wordt door taalkundigen vaak gezien als een dialect daarvan.

Het Macedonisch wordt geschreven met een variant van het Cyrillisch alfabet. Het alfabet heeft 3 eigen letters: ѓ, ќ en ѕ.

Het moderne Macedonisch is niet hetzelfde als het Macedonisch uit de oudheid, een Indo-Europese taal die slechts bekend is uit eigennamen en een paar afzonderlijke woorden. Deze taal was mogelijk nauw verwant aan het Grieks.

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf