Vertaalbureau “Russische vertaling” ->> Professionele vertalers Mongools
Engels Russisch Frans Duits Italiaans Spaans Tsjechisch Grieks Oekraïns
Kostenevaluatie van vertaling
Openingsuren ons bureau

Man–Vrij: 10.00-19.00
Zat: 10.00-15.00
Zon: Gesloten

E–mail voor bestellingen:
info@1russian.com

alefcom

ICQ#464205868
add to contacts
send a message


Vertaling van Mongools / vertaling naar Mongools

Het vertaalbureau “Russische vertaling" biedt u de diensten van de professionele vertalers Mongools. Onze specialisaties zijn: olie- en gasindustrie, voedingsindustrie, meetapparatuur, software, medische teksten, business, financiën, ecologie, reclame, juridische documentatie, management en marketing, technische documentatie van hoog niveau enz.

In ons vertaalbureau worden vertalingen van en naar  het Mongools door de professionele vertalers Mongools gedaan.

We leveren vertalingen naar en vanuit het Mongools zowel aan (staats-) organisaties als aan particuleren. We leveren alle soorten tolk-en vertaaldiensten in het Mongools, inclusief simultaan tolken.

Vertalingen van verschillende soorten documenten naar en vanuit het Mongools, o.a. technische, juridische en medische documenten, documenten die met kunst te maken hebben enz., maar ook vertalingen van software en computerspellen. 

Tolken Mongools (businessmeetings, besprekingen, telefonische gesprekken, audio- en videoopnames in het Mongools) wordt afhankelijk van de wens van de klant óf door de Russische tolken Mongools, óf door de native-speaker gedaan. We garanderen u de snelle komst van onze tolken Mongools naar een locatie binnen en buiten Wit-Rusland.

De beëdiging naar en vanuit het Mongools. We vertalen en beëdigen alle soorten commerciële en privé documenten die volgens de wetgeving beëdigd moeten worden.

We garanderen u dat uw informatie strikt vertrouwelijk blijft; elke tolk/vertaler Mongools tekent de overeenkomst inzake geheimhouding.

Tolken vertalers Mongools die bij ons vertaalbureau ingeschreven staan zijn  specialisten met diploma’s van toonaangevende Russische en Mongoolse universiteiten (ook militaire tolken/vertalers), maar ook native speakers Mongools die zich als specialisten van hoog niveau en als betrouwbare businesspartners hebben bewezen.

Vertaling van het Mongools naar het Russische. Behalve Engels-Mongoolse en Mongools-Engels vertalingen kunt u een vertaling van het Mongools naar het Engels, Duits, Spaans, Portugees en de andere Europese, Asiatische en GOS-talen bestellen. 

Minimale grootte van de te vertalen tekst naar en van het Mongools: 300 woorden.

We vertalen

Arabisch
Armeens
Azerbaijaans
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Estisch
Fins
Frans
Grieks
Georgisch
Hebreeuws
Hongaars
Italiaans
Japaans
Kazachs
Koreaans
Kroatisch
Litouws
Lets
Macedonisch
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïns
Perzisch
Pools
Portugees
Romeens
Russisch
Servisch
Slowaaks
Sloveens
Spaans
Tsjechisch
Turks
Wit-Russisch
Zweeds
   HOME | PRIJZEN | VRAAG–ANTWOORD | KLANTEN | VACATURES | ONLINE VERTALING | INFORMATIE
Vertaalbureau Russische vertaling Engels vertaling Nederlands vertaling Frans vertaling
?
Uw bedrijf